Om Trine

Trine Holm - Ejer af Fyrregaarden


Velkommen til min oase


Jeg elsker naturen og god mad, og jeg elsker at samle mennesker.

Jeg vil gerne være den inspirerende vært og give mennesker mulighed for at samles omkring et bål i aftenskumringen til en snak om, hvordan vi kan være nærværende i de ting, vi foretager os og følge vores eget hjerte.

At give mennesker et pusterum med glæde, nærvær, omsorg, følelsen af autenticitet og en forbundethed med naturen, hinanden og os selv. Samtidig har jeg en stor passion for at lave mad, at sammensætte smage og samle mennesker omkring et godt måltid.

I sin essens er det dét, jeg ønsker at skabe med Fyrregaarden. Og min vej til Fyrregaarden har været en forunderlig rejse.


Nærvær og forbundethed med naturen


Jeg har længe drømt om et retreat sted tæt ved skov og strand og med fuglesang, bålplads og vildmarks-spa. Så jeg slog til, da jeg fik muligheden for at overtage Fyrregaarden i 2019, for jeg så straks mulighederne i stedet, som tidligere var en feriekoloni for børn.


Fra yogarejse til egne retreats

Min interesse for retreats startede med, at jeg vandt en yogarejse til Grækenland. Det gav mig lysten til flere retreats, og jeg tænkte, hvorfor laver jeg ikke mine egne retreats i mit sommerhus, som jeg designede og byggede sammen med min ekskæreste i 2009, og det var starten på min karriere som retreat facilitator.

Med Fyrregaarden kan jeg tilbyde faciliteterne til et ophold med fokus på velvære og selvudvikling midt i den sjællandske natur og med smagsprøver på Odsherreds råvarer. Så mit retreatsted ved Gudmindrup strand i Sejerøbugten er i dag mit drømmested, som mine livserfaringer og mit indre kompas har ført mig til.


Passion for kunst, design og æstetik

Med mig i min livsbagage har jeg blandt andet en cand. mag i kunsthistorie fra Københavns Universitet og 10 års praktisk arbejdserfaring fra Louisiana med formidlingsopgaver og opgaver i forbindelse med den kreative og visuelle udformning af udstillinger, foredrag, workshops og udvikling af events og produkter.

Så jeg har fokus på både det æstetiske, former og nydelse og kan visualisere events til forskellige målgrupper.

Og jeg elsker mangfoldighed, farver, smage, enkeltheden og gode råvarer og hylder filosofien om, at der ikke er langt fra jord til bord. Jeg elsker at rejse – både til udlandet og de indre rejser. At være i balance, i flow og at være i nuet.

Samtidig er det vigtigt for mig at give min søn på 19 år nogle gode værdier med på vejen. Empati, nærvær, humor, kreativitet og følelsen af den ubetingede kærlighed, der er mellem forældre og deres børn.


Magisk sansehave med vild natur

Jeg har et godt netværk og mange interesser og er med årene blevet mere interesseret i det kropslige og det feminine og på den balance, der er mellem den maskuline og feminine energi.

Min drøm er, at Fyrregaarden kan bidrage til, at mennesker kan åbne sig op fra en ydre verden til en indre, når de går ind igennem porten til min magiske have med vild natur og blomster og små hyggekroge til nærvær og fordybelse.

Et sted, der stimulerer alle sanser med dufte, lyde og smage. Et sted, hvor øjet kan hvile og hjertet kan finde til ro.

Så velkommen til min oase i Odsherred, hvor du har mulighed for at holde retreats, firmaevents, workshops og familieferier og finde ny energi, kreativitet og fællesskab og mærke naturen.


Kærlig hilsen

Trine Holm