Kommende begivenheder

Kommende begivenheder på Fyrregaarden:

🧘🏼‍♀️Familie Yoga-retreat🧘🏼‍♀️

16. - 18. Oktober 2023


Vi har stykket et dejligt program sammen, som tager højde for både højt til himlen, plads til leg og tid til at nyde livets små åndehuller og gådefuldheder.


Alle kan deltage, uanset om du har erfaring med yoga eller ej.

Yogatimerne er for hele familien, altså både voksne og børn sammen, og tager udgangspunkt i et bestemt tema. Sammen føres I igennem både yoga + åndedrætsøvelser, herunder aktiviteter og partnerøvelser, samt afspænding og mindfulness. Alt sammen båret via et eventyr/storytelling.


🧘🏼‍♀️Blid Yoga weekend for kvinder🧘🏼‍♀️

10. - 12. November 2023


Vi oplever, at der er et stort behov for pauser, i en hverdag, der drøner afsted. Et behov for at finde hvile, få et pusterum og muligheden for at blive ladet op. Derfor har vi skabt en blid og nærende weekend for dig midt i novembers hyggelige og tiltagende mørke.


Der kræves ingen forudsætninger og alle kan være med også dig, der er helt ny til yoga.


VENINDERABAT:
Spar 10% pr. person. Tager du din veninde/mor/datter/nabo med og booker et værelse 2, 3 eller 4 sammen, samtidig, så giver vi jer 10% procent pr. person.
Send os en mail for at booke med denne rabat.


🍁Efterårsretreat: Yinyoga og Saunagus🍁

20. - 22. Oktober 2023


OM YOGAEN

Yogaen du vil opleve er noget ud over det sædvanlige.
Jullius Aldus Søndergaard har undervist 26 år i meditation Og 17 i yoga og har 1800 timers yogauddannelse bag sig. Han er underviser på uddannelser i både Traditionel Tantric Hatha Yoga samt i yinyoga.


OM SAUNAGUSEN
Fyrregaarden har netop fået bygget en super de luxe udesauna til 24 personer, som ligger i vores lille skov. Glæd dig til en unik oplevelse i skoven, som via en smuk skovsti, fører til dig hen til udesaunaen hvor du vil blive saunaguset, inkl. æteriske olier, håndklædesvingning, lys og muligvis musik. Også med mulighed for at hoppe i et koldtvandskar mellem de 3 gus runder!